Programma & entree

Op zoek naar een leuk uitje met je gezin of als inwoner het jeugdcorso in ‘nieuwe stijl’ bewonderen? Kom dan op zaterdag 15 september naar het jeugdcorso in Sint Jansklooster. Helemaal gratis en een feestelijk vermaak voor jong en oud!

Programma

15:00 uur: opstellen op de vossenkamp

15:30 uur: start jeugdcorso, met muzikale medewerking van Jong advendo uit Sneek, Jong Oranje uit IJsselmuiden en Jeugdkorps Showband Urk. Na afloop van het jeugdcorso bent u van harte welkom in de feesttent op het evenemententerrein aan de monnikenweg. (ingang naast gymzaal)

18:30 uur: prijsuitreiking in de feesttent. Hier heeft u tevens de gelegenheid om iets te eten en drinken. Aansluitend is er een familiefeest voor jong en oud; inclusief DJ, verse schepijsjes en meer!

Parcours

Het parcours van het jeugdcorso is nagenoeg hetzelfde als het ‘grote Corso’, alleen iets kleiner. Dat betekent dat de optocht grotendeels langs de Bonkenhaveweg trekt en vandaaruit via de van Isselmudenstraat, Kloosterkamp en een klein stukje Molenstraat haar route vervolgt naar de van Ommenstraat en de Reesstraat. De optocht gaat dus NIET langs de Coop.

Entree

De entree van het jeugdcorso is geheel gratis. Je betaalt alleen voor de consumpties in de tent en aan het parcours.

Eten en drinken

Na afloop van het jeugdcorso is er een gezellig familiefeest in de tent. Hier kun je genieten van lekkere warme snacks, diverse dranken en verse koffie met huisgemaakte koek. Vanwege praktische redenen is besloten om de ijskraam ook te verplaatsen naar de tent. Hier kun je terecht voor heerlijk vers schepijs!