Ook interesse in ons jubileumboek?

Koop hem tijdens de verkoopavond of laat hem thuis bezorgen!

“Het jubileumboek 50 jaar Corso Sint Jansklooster is vooral een integrerend kijkje in het leven van de bouwers. Corsokenners vertellen over hun leven tussen de dahlia’s en de honderden foto’s ondersteunen die verhalen. Uiteindelijk maakt het boek één ding duidelijk: het Corso beheerst het leven in Sint Jansklooster”

In november werd het boek gelanceerd, tijdens deze verkoopavonden zijn ruim 75 procent van de boeken verkocht. Overige boeken zijn in december (zolang de voorraad strekt) verkrijgbaar voor 25,00 euro bij Coop Hobma in Sint Jansklooster, Boek en Mix te Vollenhove en d’ Olde Stempel te Genemuiden.

Kopen via online bestelling

Woon je niet in de buurt en wil je ook graag het corso jubileumboek bestellen? Stuur dan een mail naar info@corsoklooster.nl met het aantal exemplaren dat je wenst, je naam + achternaam en adresgegevens. Je ontvangt dan een mail met betalingsinstructies (je betaalt het boek van €25 en de portokosten). Zodra de betaling binnen is wordt het boek naar je verzonden (op is op).

Waar wacht je nog op? Koop ook het corso jubileumboek en krijg een schitterend inkijkje in 50 jaar Corso Sint Jansklooster!