Lid worden van de COV

Lid worden voor het seizoen 2019 kan helaas niet meer. Vanaf september kunt u zich weer inschrijven als nieuw lid. Kijk hieronder voor info.

U kunt lid worden van de COV door dit formulier, uiterlijk 6 maart, volledig ingevuld op te sturen naar leden@corsoklooster.nl. Heeft u het formulier niet volledig ingevuld? Dan kunnen wij deze helaas niet voor u verwerken. 

De voordelen van het lidmaatschap op een rijtje:

  • Ledenbandjes voor de feestweek en corsoweek worden thuisbezorgd
  • Vrije entree tijdens het middag- en avondcorso
  • Vrije entree tijdens het Corsofestival op zaterdagmiddag
  • Vrije entree voor de feesttent op vrijdagavond en zaterdagavond
  • Gratis Corsomagazine thuis op de mat
  • Vrije deelname aan bijna alle activiteiten die door de C.O.V. worden georganiseerd of tegen gereduceerd tarief

De kosten van het lidmaatschap

  • 4 t/m 17 jaar: €7,00 per jaar
  • 18 jaar en ouder: €12,50 per jaar

De contributie wordt jaarlijks rond 1 maart via automatische incasso afgeschreven. Na een succesvolle betaling ontvangt u per post uw ledenband(jes). Dit zijn twee soorten bandjes; voor de feestweek in de week van Hemelvaartsdag en voor de corsoweek in augustus.

Nét te laat?
Wilt u graag lid worden, maar bent u nét te laat met doorgeven? Dan heeft u nog 1 april de tijd om het ledenformulier volledig ingevuld te mailen naar leden@corsoklooster.nl. U betaalt dan voor het huidige jaar het tarief zonder incasso; € 9,50 en € 15,00. Dit kunt u uiterlijk 1 april overmaken op NL13RABO0301823081 t.n.v. COV Sint Jansklooster. Het jaar daarna zal het automatisch worden afgeschreven en gelden de eerdergenoemde prijzen.

Nadat alle bandjes zijn bezorgd zullen er voor de feestweek nog twee avonden worden gepland waar eventuele verkeerd bezorgde bandjes kunnen worden geruild of missende bandjes worden opgehaald. Dit is tevens de laatste mogelijkheid om het huidige kalenderjaar nog lid te worden. U kunt dit doen door contant te betalen, €9,50 of €15,00 per bandje, en uw gegevens door te geven voor het volgende jaar. De data en tijden van deze avonden worden omstreeks april/mei bekendgemaakt.

Data 2019: maandag 20 mei en donderdag 23 mei van 19.30 – 20.30 uur in het dorpshuis.