Winnaars fotowedstrijd Corso nemen prijzen in ontvangst bij Expert

Tijdens het Corso in Sint Jansklooster organiseerde de Christelijke Oranje Vereniging wederom haar jaarlijkse fotowedstrijd. Met 130 inzendingen was de concurrentie groot, maar het waren uiteindelijk Benjamin de Lange en Yorben de Lange die met een prijs van Expert Meppel naar huis gingen.

Tijdens de 50e editie van het Corso in Sint Jansklooster kregen toeschouwers de mogelijkheid hun allermooiste foto in te zenden. Er waren drie categorieën: de beste professionele foto, de beste smartphonefoto en de beste kinderfoto. Dit resulteerde in een enorme hoeveelheid inzendingen. Een vakkundige jury selecteerde binnen elke categorie een winnaar.

Zaterdagochtend vond de prijsuitreiking plaats bij Expert Meppel. Robert Jansema mocht namens de pr-commissie de prijzen aan de gelukkige winnaars overhandigen. In de categorie professionals won Yorben de Lange uit Rouveen. Hij keerde huiswaarts met een e-reader. Benjamin de Lange uit Ommen won met zijn smartphonefoto een Fritel barbecue. Lisa Winters maakte de beste foto bij de kinderen. Zij kreeg een waardebon van een speelgoedzaak, die ze al tijdens het jeugdcorso mocht ontvangen.

Na een succesvolle afsluiting van het Corso maakt de Christelijke Oranje Vereniging zich op voor het volgende evenement in Sint Jansklooster. Op zaterdagavond 27 oktober wordt de Theaterwandeltocht gehouden. Deelnemers leggen dan een tocht van ongeveer vijf kilometer af door de omgeving. Onderweg maken zij kennis met de wagenbouwersgroepen en hun bijbehorende toneelspel in de openlucht. Deze wandeling trekt jaarlijks tussen de 700 en 1000 deelnemers.

Meer info: www.covsintjansklooster.nl

Delen op Social Media...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin